Nyhet

Elon Musk Svarer PÅ FN-Utfordring om Sultedonasjon

Utfordret Av En fn-tjenestemann til å donere nok penger til å løse verdens sult, reagerte Elon Musk med en egen utfordring. David Beasley, direktør For Verdens Matvareprogram, hadde oppfordret Musk, Jeff Bezos og andre blant verdens rikeste mennesker til å gjøre en engangs donasjon, per CNN.

Totalt nevnte Han i et intervju i forrige uke var $6 milliarder—»$6 milliarder for å hjelpe 42 millioner mennesker som bokstavelig talt kommer til å dø hvis Vi ikke når dem,» Sa Beasley.

«Det er ikke komplisert.»Musk svarte søndag i en tweet. «Hvis WFP kan beskrive på Denne Twitter-tråden nøyaktig hvordan $ 6 milliarder vil løse verdens sult, vil jeg selge Tesla-aksjer akkurat nå og gjøre det.»

Musk la til en insistering på åpen kildekode-koding ,» så publikum ser nøyaktig hvordan pengene blir brukt.»Ikke noe problem, tweeted Beasley.

Han delte En artikkel Med Musk om trusselen om massesult drevet av en kombinasjon av klimaendringer, katastrofer, konflikt, strukturell fattigdom og ulikhet, per CBS.

«6B vil ikke løse verdens sult, men det vil forhindre geopolitisk ustabilitet, massemigrasjon og redde 42 millioner mennesker på randen av sult,» Skrev Beasley i en annen tweet.Bloombergs Milliardærindeks oppført Musk på toppen fra mandag, med en nettoverdi på $311 milliarder, per CNN.

Nettoverdien Til Amerikanske milliardærer har steget kraftig under pandemien, med ett estimat som viser det til mer enn $ 5 billioner nå. Som Musk og Beasley handlet tweets, tilbød tjenestemannen å komme på et fly slik at de to kunne snakke om problemet.

«Vennligst publiser dine nåværende og foreslåtte utgifter i detalj, slik at folk kan se nøyaktig hvor pengene går,» Svarte Musk. Byrået sier folk i 43 land er » på kanten av hungersnød.»Tesla, Selskapet Musk grunnla, slo en verdsettelse på $ 1 trillion i forrige uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *