Nyhet

Undercover Blekksprut Spillet Cop Byster Taxi Sjåfører

Squid Game kostymer var store rundt om i Verden denne Halloween-inkludert I Hong Kong, hvor en politimann kledd som en vakt fra det Populære Sørkoreanske showet for å arrestere drosjesjåfører for overladende passasjerer.

Kilder forteller South China Morning Post at en annen offiser kledd som en vampyr for operasjonen, der minst fire drosjesjåfører ble arrestert for overlading passasjerer som reiser fra Halloween feiringer i Byens Lan Kwai Fong underholdningsdistrikt.

En sjåfør, som dekket sin meter og prøvde å lade undercover offiserer mer enn det dobbelte av normal hastighet for turen, hadde blitt arrestert for overlading ni ganger før, kildene sier.

 

Tre av de fire sjåførene hadde ikke klart å vise sine identitetsplater i et tilsynelatende forsøk på å unngå klager om overlading, noe Som er en vanlig lovbrudd i Hong Kong til tross for potensielle bøter på mer enn $1000.

Politiet sier de fire drosjene involvert har blitt beslaglagt mens myndighetene sjekke for å se om de har blitt ulovlig endret. Andre steder i regionen var trenden I Japan og Taiwan For Halloween-kostymer som skildrer vanlige mennesker i verdslige, men relatable situasjoner, på skjermen igjen i år.

Mothership runder opp noen av de beste, inkludert «flyselskapet passasjer som savnet sjansen til å kaste ut sin søppel» og » person som ble distrahert av sin mobiltelefon mens decluttering.»(Noen grunnskoler I new York state forbød Blekksprut Spill Halloween kostymer.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *