Nyhet

Blant Høye Mål, en Mer Jordisk Snub

Verdens klimatoppmøte fortsetter I Skottland, og dekningen AV COP26 er omfattende. Prøve:

Rejoining: USA har formelt sluttet seg til en gruppe kjent som High Ambition Coalition på klimaforhandlingene, rapporterer Guardian.
Gruppen, som består av utviklede og utviklingsland, vil presse for nasjoner på Glasgow-toppmøtet for å sette mål for å begrense temperaturøkninger til 1, 5 grader Celsius, en nøkkelplan i Paris climate accord av 2015.

Den amerikanske reentry er sett på som en stor prestasjon for HAC, gitt AT USA er den nest største emitteren bak Kina. (Mandag ba Biden Om Unnskyldning For Donald Trumps tilbaketrekning fra Paris-pakten.)

Rullestol: Israels energiminister kunne ikke delta på mandagens møter fordi det ikke var tilgjengelighet for rullestolen hennes, rapporterer BBC.
Karine Elharrar, som har muskeldystrofi, sier hun ventet i to timer for en løsning før retur til hennes hotellrom. Reuters rapporterer at problemet involvert transport Til Glasgow arena, som ikke kunne romme stolen.

Problemet ble løst tirsdag.

En stor avtale: den» virkelige arven » av dette toppmøtet kan være Det Globale Metanløftet, skriver Andrew Freedman På Axios.
Ledere i mer enn 90 nasjoner vil signere en pakt om å kutte utslippene av gassen, som er mindre rikelig enn karbondioksid, men mer potent når det gjelder å fange varme i atmosfæren.

(Det globale løftet er synkronisert med Et nytt trekk Fra biden om metan i USA.)

Trærne: DEN første store avtalen som kom fra toppmøtet var faktisk et løfte om å avslutte avskoging innen 2030, rapporterer BBC.
Og Ja, Brasil, Hjemmet Til Amazonas regnskog, var blant nasjonene til å signere på avtalen. Miljøvernere feirer ikke for mye, men gitt at en lignende pakt i 2014 fizzled.

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan tok av i Et fly til Skottland, men endte opp med å returnere til Tyrkia og vil hoppe over toppmøtet, skriver reuters.
Erdogan sier At Skotske tjenestemenn ikke vil gå med på uspesifiserte sikkerhetsprotokoller. Han klaget også over at Et annet land, uten navn, mottok de samme protokollene Som Ble nektet Tyrkia.

«Vi er forpliktet til å beskytte vår nasjons verdighet,» sa han, i det som høres ut som en diplomatisk snit.

Amazon-grunnlegger Jeff Bezos kunngjorde på toppmøtet tirsdag at Han vil gi ytterligere $ 2 milliarder, på toppen av et tidligere løfte om $ 1 milliard, for bevaringsarbeid, rapporterer CNET.
Bezos sier han ble inspirert til å gjøre det ved sin reise til kanten av rommet. «Når vi ser Tilbake på Jorden fra der oppe, virker atmosfæren så tynn, verden så endelig og så skjør,» fortalte han toppmøtet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *