Nyhet

Navy: Vår Kjernefysiske Sub Traff Undervanns Fjell

Oppdatering: mysteriet over en ulykke med EN amerikansk ubåt I Sør-Kinahavet har blitt løst: USS Connecticut knust inn i et undervannsfjell som ikke var på diagrammene, rapporterer CBS News.

Elleve sjømenn ble skadet i kollisjonen i forrige måned, og ubåten måtte seile Til Guam på overflaten for reparasjoner. Gitt lokaliteten hadde en frykt vært at den atomdrevne sub kjørte inn I En Kinesisk motpart, men Navy-undersøkelsen viste ellers. Vår opprinnelige historien Fra Oktober. 7 følger:

Uss Connecticut, en atomdrevet ubåt, traff et nedsenket objekt i Sør-Kinahavet lørdag, og etterlot 11 sjømenn med ikke-livstruende skader, kilder forteller CNN.

«Ubåten forblir i en trygg og stabil tilstand. Uss Connecticut ‘ s kjernefysiske fremdriftsanlegg og rom ble ikke påvirket og forblir fullt operative,» sier EN uttalelse fra US Navy ‘ S Pacific Fleet.

«Hendelsen vil bli etterforsket.»To av soldatene led moderate skader mens de andre hadde skraper og blåmerker, Rapporterer Guardian.USA og allierte, INKLUDERT STORBRITANNIA, Japan, Australia, Canada og Nederland, har gjennomført treningsoperasjoner i Og rundt Sør-Kinahavet, og Derfor Var Connecticut, en Multibillion-Dollar Seawolf-klasse-sub, der.

Tjenestemenn sier det har siden ledet til port På Guam og bør ankomme i løpet av dager, Washington Post rapporterer. Hendelsen ble med vilje holdt stille i noen dager mens mannskapet reiste dit, sier kilder.»Omfanget av skade på resten av ubåten blir vurdert,» sier uttalelsen.

En ikke navngitt tjenestemann sier det ikke var en annen ubåt Connecticut truffet, men kunne ha vært en sunket fartøy eller container. CNN bemerker at ubåten opererte «i et av verdens vanskeligste undersjøiske miljøer, en fylt med støy fra skip over og en havbunn med stadig skiftende konturer som kan overraske ethvert ubåt mannskap.»(Spenninger mellom Usa Og Kina har nylig økt over Det Kinesiske militæret som griper Inn I Taiwans Luftforsvarsidentifikasjonssone.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *