Nyhet

Radio Vert Får 3 Livstidsdommer For Ponzi Ordningen

Det viser seg at «Money Doctor» ikke dispensere mye i veien for økonomisk helse. Texas radiovert William Neil Gallagher – som gikk med det navnet og kjørte Gallagher Financial Group-ble mandag dømt til tre livstidsdommer for bilking 192 personer ut av minst $23 millioner.

Anklagere sa at 80 – åringen hadde holdt Sin Ponzi-ordning flytende i nesten 10 år ved å ta penger fra det meste eldre mennesker som trodde det ville bli investert i et» risikofritt » fond som ville se 5% til 8% avkastning, rapporterer New York Times.

Det han gjorde i virkeligheten var å dumpe pengene inn på en konto og bruke den til å betale tidligere investorer i «en klassisk Ponzi-ordning», per saken innlevert mot Ham Av Cort Thomas.

 

Thomas er advokaten utnevnt av en føderal dommer for å gjenopprette tapene etter AT SEC brakte anklager Mot Gallagher I Mars 2019. SEC sa nesten alle midlene ble brukt opp, Og At Gallagher produsert falske kontoutskrifter som viser falske saldoer for å holde ruse går.

Gallagher presenterte seg som en langvarig, kunnskapsrik investor med En Doktorgrad i filosofi som annonserte På Christian radio med linjen, «se deg i kirken på søndag,» rapporterer CBS News.

Washington Post siterer Ham som å si i en radio episode, «Du må være sikker på at du helt stoler på den økonomiske planleggeren du jobber med.»Hans uttalte liv lidenskap var» å hjelpe folk pensjonere trygg, tidlig og lykkelig.»I stedet snakket ofrene i retten mandag om å ha avstått pensjon, låne penger fra barna sine og selge sine hjem for å få endene til å møtes.

«Den mannen ødela ikke bare et år eller to år, han ødela oss for resten av våre liv,» sa Offer Susan Pippi, 74, som sammen med mannen hennes ga Gallagher $600.000; de har bare fått $20.000 tilbake.

Gallagher ble overlevert en ekstra 30-årig setning for anklager om forfalskning mot eldre og utnyttelse av eldre. Som leder Av Tarrant County District Attorney Eldste Financial Fraud team si Det, Gallagher «Er en av de verste lovbrytere jeg har sett.»

Mer Fra Newser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *