Nyhet

Før Du Forlater Glasgow, Biden Smeller 3 Nasjoner

PÅ MANDAG PÅ COP26 Hadde President Biden harde ord for EN tidligere amerikansk leder. På tirsdag, før han drar tilbake til USA, reserverte han sin kritikk for to nåværende verdensledere, slamming dem for ikke å gjøre et utseende på Fns klimatoppmøte i Skottland.

«Ikke dukke opp, kom igjen! Biden sa om Kinas Xi Jinping, og kalte presidentens trekk en «stor feil», med tanke På At Xi ønsker å bli en større spiller på verdensscenen, per Al Jazeera.

På Russlands Vladimir Putin la Biden til: «hans tundra brenner-bokstavelig talt brenner tundraen. Han har alvorlige, alvorlige klimaproblemer, og han er mamma på [hans] vilje til å gjøre noe.»

Og så, på begge sine utenlandske kolleger: «Det er bare et gigantisk problem, og de gikk bort . Hvordan gjør du det og hevder å kunne ha noe lederskap?»BBC bemerker at Både Kina og Russland sendte delegasjoner til toppmøtet, men Da Kina er verdens største utslipp av karbondioksid (Russland kommer inn etter USA, EU og India), Hadde Biden håpet at lederne fra de to landene ville bli med de 120 andre fra hele verden for å hjelpe til med å finne ut hva de skal gjøre med global oppvarming og relaterte miljøspørsmål, som avskoging og metanutslipp.

Politico rapporterer at DEN AMERIKANSKE presidenten på samme måte sprengte Saudi-Arabia for ikke å spille en mer aktiv rolle.Det har ikke vært noe ord fra Kina om Xis fravær.

På mandag, en dag før Biden offentlig sendte sin kritikk, Veide Kreml-talsmannen Dmitry Peskov inn. «Russland som et land gjør en enorm innsats og vil fortsette å gjøre det … men dette er en prosess som krever tilstrekkelige tiltak fra alle stater, » Sa Peskov, per Al Jazeera.

Også Før Bidens tale hadde Putin selv reagert på EN COP26 – skogsforvaltningssamling, og bemerket i en utgivelse at hans land tar «de sterkeste og mest kraftige tiltakene for å bevare» sine skogsområder og støtter verdens samlede innsats » for å oppfylle målene om å redusere nivåene av karbondioksid i atmosfæren som er fastsatt I Paris-Avtalen.»

Mer Fra Newser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *