Nyhet

34k Testet I Park Etter Positiv Test I Shanghai

Tusenvis av besøkende som dro Til Shanghai Disney Resort for En Halloween karneval søndag endte opp med å bo mye lenger enn planlagt. Nesten 34.000 besøkende og ansatte måtte vente i timevis for å bli testet FOR COVID-19 før DE kunne forlate parken, RAPPORTERER BBC.

Myndighetene bestilte testene da en kvinne som hadde vært På Shanghai Disney dagen før testet positivt for viruset. Myndighetene sier at kvinnen var på vei hjem med tog da hun fant ut at hun var nær kontakt med en bekreftet COVID-sak, Rapporterer Wall Street Journal.

Kvinnen forlot toget i Hangzhou, rundt 100 miles Fra Shanghai, hvor hun testet positivt søndag.

Shanghai COVID kontrollmyndigheter sier alle 33,863 besøkende og personell testet negativt før avreise søndag, Per South China Morning Post.

AP rapporterer at besøkende ble sett i kø for å bli testet av helsearbeidere i hazmat dresser Som Disney fyrverkeri gikk av i bakgrunnen.

«Jeg trodde aldri at den lengste køen I Disneyland ville være for en nukleinsyretest,» sa en besøkende.Shanghai Disney vil nå være stengt til minst onsdag.

Myndighetene sier alle som gikk til parken i løpet av helgen vil bli pålagt å selvisolere og gjennomgå FLERE COVID-tester i løpet av de neste dagene.

Med Vinter-Ol mindre enn 100 dager unna, holder Kina opp sin «zero COVID» – strategi, AP notater. I Forrige uke ble et tog fra Shanghai Til Beijing stanset i Jinan, omtrent halvveis mellom de to byene, etter at myndighetene innså at en passasjer var nær kontakt med EN COVID-sak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *